Vandaag ….

Wat was dat schrikken gisterochtend, 2 van mijn lieve kippies zomaar dwars door het gaas gesleurd door een roofdier en weg! Ik heb hard gehuild, geloof dat maar. Het spoor dat Frank en ik volgden liep tot vlak bij Landal, daarna raakten we het kwijt. Gisteren de dag gebruikt om het kippenhok met spoed extra te beveiligen, het nieuwe kippenhok moet op nog betere wijze opgebouwd worden en ik zal beslist proberen om het zo te maken dat de roofdieren van mijn kippies afblijven.

Maar vandaag een start met mijn eigen website! Ik ga om te beginnen wat berichten maken, zodat mensen die op mijn website kijken een beeld krijgen van wat ik verkoop, doe en wat me bezig houd.

Er komen foto’s op te staan, maar dat is nog best even lastig heb ik al ontdekt, daar moet ik mee oefenen. In mijn winkeltje kun je sokkenwol kopen, gewoon nieuw, zelf aangeschaft bij de groothandel. Maar ik heb ook een behoorlijke lading tweedehands materiaal, uit de erfenis van de lieve mevrouw die mij kantklossen leerde. In mijn leven krijg ik al dit materiaal, borduurlinnen en borduurzijde, niet opgebruikt, dus het lijkt me goed om dit te koop aan te bieden. Heb je iets speciaals nodig? Ik ga voor je op zoek en zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk in huis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *