Vrijdag 16 augustus

Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach…. want wie vrolijk…. danst de hele dag. Zoiets toch? Ik weet het gedichtje niet helemaal precies meer, maar dat vind ik altijd een leuk gedichtje. Ik begin natuurlijk niet altijd met een dansje, maar wel vaak met een lach. Genieten van poezen die om me heen drentelen, snel kijken of alles goed is met de kipjes (dat was vanmorgen gelukkig zo) en vriend van onze zoon uitzwaaien die vannacht bij ons gebivakkeerd heeft, in zijn eigen busje met bed erin.

Vanmorgen direct gestart met het bakken van een flinke appeltaart, gisteren al de appeltjes geschild en onder kaneel gezet, vandaag lekker de oven in. En daarna een cranberry cake gebakken. Morgenochtend nog een kwarktaart maken, dan ben ik klaar voor de visite. De planning is dat we morgen de verjaardag van mijn echtgenoot vieren en we hopen dat het met het weer gaat meevallen, alsjeblieft niet de hele dag regen. Vanmorgen toen we eigenlijk van plan waren om boodschappen te doen, stond opeens een moeder met 2 kinderen voor de deur! Eén van de kinderen was een meisje dat ik het afgelopen schooljaar in de klas had, dat was super leuk! Leuk om ze mijn tuin te laten zien, pruimen en appelsap te laten proeven en vol trots mijn tuin te laten zien, met alle levende have erin. Ik kreeg vanmiddag later de foto’s op mijn app, erg leuk. Die kan ik niet delen, ivm privacy, lijkt me logisch. Ik genoot en we deden gewoon wat later de boodschappen!

Om kwart voor vier, op naar Landal! Een rondje lopen om gasten te verwelkomen en te informeren of alles naar wens is in de bungalow. Leuke gesprekken, aardige mensen en nauwelijks klachten! Een teken dat we terecht in die top 10 van Zoover staan.

Nu nog even lekker een dom spelletje spelen, rustig zitten en dan op tijd naar bed, morgen wordt het vast toch wel een drukke dag, even vóór slapen….. Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *